AnttiVaisanen Haloo Suomi

Kaksinaismoralismia oikealta ja vasemmalta.

Olen viimepäivinä hieman hykerrellyt tälle liikkeellä olevalle kaksinaismoralismille. Vasemmalta ihmiset jotka ovat kovaan ääneen vaatineet islam-kriitikoiden päätä vadille, ja vedonneet uskonvapauteen, kritisoivat nyt perussuomalaista presidenttiehdokasta Huhtasaarta kreatonismista.. oh the irony.

 

Samaan aikaan facebook seinäni täyttyy vihreiden puheenjohtajaa Touko Aaltoa pilkkaavista viesteistä, joiden kirjoittajista suurin osa kritisoi lehdistöä puheenjohtaja Halla-ahon yksityiselämällä mässäilystä, vain muutama kuukausi takaperin.

 

Minä olen sitä mieltä, että julkisuus ei oikeuta mässäilemään kenenkään yksityiselämällä, ja etteivät yksityiselämässä tehdyt virheet tee kenestäkään sen kehnompaa poliitikkoa.

 

Lehmä on märehtiväinen, ja ihminen erehtyväinen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

HS Kulttuuri 10.8.:

'Esa-Pekka Salonen pelkää "uustyperyyden aikaa"'.

Kreationismi sopii tähän kuin nenä päähän.

-------------------
Kreationismi eli luomisusko on oppi, jonka mukaan kaikkeus ja sen elolliset olennot ovat syntyneet luomistapahtumassa. Eli sen mukaan ihminen ja eläinlajit ovat Jumalan luomia.

Hannu Töyri

Oli sitten kreationisti tai ei, niin kyllä Suomemn ev.lut.kirkko uskontona on valovuoden edellä islamia. Islmin usko piirissä suoritetut murhat ja tapot ovat tällä vuosikymmenellä jo toisella sadallatuhanella, joten typeryys on pieni vika siihen nähden.
Ei ole kovin suvaisevaista eikä sivistynyttä nimittää toista uskontonsa tähden typeräksi.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Ei ole kovin suvaisevaista eikä sivistynyttä

eikä minkään uskonnonkan mukaankaan jaotella "luojanluomia" ihmisiä eri kastiin.Ihonvärin tms takia. Esim.Mamut,pakolaiset,ym.

Toimituksen poiminnat