Politikointi somessa on hankalaa, jos on väärää mieltä.

Lisäsin tänään 23.1.18 kahdeksan aikoihin ennen töihin lähtöäni facebookkiin videon jolla nuorisojoukko tuhoaa puolueeni presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren vaalimainoksen. Kello 16:00 mennessä videolla oli 50 000 näyttökertaa, ja jakokeroissa rikottiin maaginen tuhannen raja.

 

Hieman yli neljän minut potkittiin facebookista, ja sain ilmoituksen, jossa kerrottiin että tilini on asetettu 30-päivän julkaisukieltoon, ja lisäämäni video on poistettu "roskasisältönä". Videon sarkasmin sävytteisestä saatetekstistä "Afrikan koneinsinöörien lapsoset kunnioittamassa demokratiaa." -huolimatta, julkaisu ei rikkonut yhtäkään hyvin tarkkaan lukemistani yhteisönormeista, tai säännöistä.

 

Ymmärrän että facebook on mainosrahoitteinen yksityisomistuksessa toimiva yhteisöpalvelu, ja että sen omistajilla on täysi oikeus päättää käyttäjien julkaisemasta sisällöstä, tästä huolimatta pidän "väärien mielipiteiden" -omaavien ihmisten estämistä alaarvoisen kuvottavana.

 

Toivon kuitenkin, että jo mediassa notifioidun julkaisemani videon poisto herättää hieman ihmisiä todellisuuteen siitä, millaista politiikkaa, tai presidentin tämä kansainvälinen suuryhtiö maallemme toivoo, kuinka helppoa heidän on sisältönsä valitsemalla ihmisten mielipiteisiin vaikuttaa, ja meidät väärää mieltä olevat hiljentää.

 

https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/601452-video-nayttaa-miten-poika…

päivitys 23.1.18 klo 18:58 – video on palannut facebookkiin, mutta julkaisukieltoni jostain kumman syystä säilyy ennallaan.

AnttiVisnen
Perussuomalaiset Joensuu

Joensuulainen harrastepoliitikko ja maalaisjärjen kohtuukäyttäjä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu